Over ons

OrchiDiva®

Inspireert & ondersteunt

OrchiDiva®: onweerstaanbare pure schoonheid

Wij nodigen je uit voor een ontmoeting met een bijzondere Orchidee: OrchiDiva® Cymbidium. OrchiDiva® is een nieuwe naam van een eigentijds assortiment potcymbidiums, dat op de markt wordt gebracht. Met dit concept willen wij u maximaal ondersteunen bij het verkopen van de OrchiDiva®.

OrchiDiva®

INSPIREERT

Om de schoonheid van ons product beter zichtbaar te maken hebben we de OrchiDiva® een geheel eigentijdse look aangemeten, die wordt ondersteund door inspirerende sfeerfotografie. Deze komt terug in een  inspiratieboekje voor de consument en op de consumentgerichte vaste en mobiele websites.

OrchiDiva®

VERLEIDT

Wij bieden naast een klant specifieke service, ook een verpakking per seizoen. OrchiDiva® speelt – net als de kleding- en de interieurbranche – in op de seizoenen om de consument te verleiden om een nieuw product aan te schaffen.

OrchiDiva®

VERRAST

Door te streven naar de beste kwaliteit hopen wij onze klanten langer te laten genieten van hun OrchiDiva®. Waardering voor een OrchiDiva® is dan ook het grootste compliment wat wij kunnen krijgen.