Inspiratie

Orchidiva

Get inspired

[3d-flip-book mode=”thumbnail-lightbox” urlparam=”fb3d-page” id=”5375″ title=”false” template=”black-book-view” lightbox=”dark”]

Schoon & fris

BADKAMER

De OrchiDiva® voelt zich prima thuis in een lichte badkamer. Haar frisroze bloemen geven de ruimte kleur en allure. Door de kleur te laten terugkomen in handdoeken en accessoires, ontstaat een rustige, eigentijdse sfeer waarin het prettig toeven is.

Keukenprinses

KEUKEN

Als ware keukenprinsessen staan deze OrchiDiva®’s te pronken op het werkblad. De potten zijn stoer, maar door de combinatie met de weelderige planten ontstaat een elegant plaatje. Dit opvallende duo is niet alleen prachtig in een moderne keuken, maar doet het ook goed in een ruime woonkamer of slaapkamer.

Stoer & vrouwelijk

ZAKELIJK

De OrchiDiva® is er in de meest uiteenlopende kleuren. Deze bruine variant oogt tegelijkertijd stoer en vrouwelijk. De hoge pot benadrukt de stoere kant, terwijl het dessin neigt naar het vrouwelijke. Een combinatie waar je naar blijft kijken! Ook mooi in een zakelijke omgeving.

Puur & persoonlijk

SLAAPKAMER

Zo’n prachtige OrchiDiva® geeft de slaapkamer een puur en persoonlijk tintje. Zo wordt het wel heel verleidelijk om nog even in bed te blijven… Door de OrchiDiva® midden in de ruimte te plaatsen – zonder accessoires – wordt het exclusieve karakter van deze plant versterkt.

Exotische schoonheid

WOONKAMER

De warme geeltinten van deze OrchiDiva® brengen het interieur tot leven; alsof de zon altijd schijnt. De exotische schoonheid wordt nog eens versterkt door het gebruik van exclusieve stoffen en accessoires in dezelfde zonnige kleurstelling. De hoge strakke pot geeft net even dat eigentijdse accent, waardoor de combinatie helemaal van nu is.

Orchidiva-cymbidium-buy-kweker

Geef een Cymbidium vind voor iedere gelegenheid een passende Cymbidium